Om Njord B2B-webshop system

Bygget af professionelle IT-folk

Njord B2B-webshop system udspringer fra en kundes ønske om at få en B2B webshop, med nogle vigtige funktioner som de andre webshop systemer ikke havde.

Et af de primære krav til webshoppen var bl.a. at det skulle integreres med Visma e-conomic.

Systemet er bygget af Acto ApS, som er en softwarevirksomhed som ligger i Brøndby. Acto blev grundlagt i 2007 og er en rendyrket web- og software leverandør af forretningskritiske IT-systemer for danske og udenlandske virksomheder og organisationer.

Bygget fra bunden

Njord B2B-webshop system er bygget fra bunden af vores softwareingeniører, og har taget ét år at udvikle. Njord B2B bliver løbende opdateret med nye funktioner, så systemet hele tiden bliver bedre og holder sig tidssvarende.

Njord B2B indeholder et Product Information Management system, som er overskueligt og nemt at anvende, og som automatisk henter produkter fra E-conomic. Se funktioner til PIM her.

Systemet har også Advanced Order Management, som bl.a. håndterer pre-ordrer og rest-ordrer, med tilhørende forecasting statistik funktionalitet.  Se mere om AOM her.

Sidst har systemet et simpelt CMS til Storefronten som håndtere logoer, temaer og adgang til medarbejdere i admin systemet.

En tilfreds kunde

Kunden er ovenud tilfreds med løsningen, ”det spiller bare” som Kim Dorff, CEO fra Spilbræt udtaler. Ved hjælp af Njord B2B-webshop løsningen, lykkedes det Spilbræt at opnå en vækst på mere end 300 % efter kun 12 mdr.  Se video testimonial fra Spilbræt her.

Njord – Handelsguden

Navnet Njord kommer fra den nordiske mytologi. Njord var far til Frej og Freja, han var kendt som guden for fiskeri, frugtbarhed og handel. Derfor er Njord også navnet på dette B2B-webshop system. Da den repræsenterer frugtbarhed (rigdom) og handel, som man kan få gavn af ved Njord B2B.

Njord-b2b Brandmark, exchange between two businesses

NJORD B2B WEBSHOP LØSNING

Njord er i nordisk mytologi en af vanerne. I de islandske kilder er Njord bl.a. forbundet med handel og rigdom.

Ringager 4, 2. sal

2605 Brøndby

salg@njordb2b.com
support@njordb2b.com

+45 60 19 68 50

Actos logo

NJORDB2B WEBSHOP LØSNINGEN ER UDVIKLET AF ACTO

Bag Njord B2B webshop løsningen, står softwarevirksomheden Acto ApS. Acto blev grundlagt i 2005 og har hovedkvarter i Brøndby.

Vi er en rendyrket web- og software-leverandør af innovative forretningsapplikationer og portaler for danske virksomheder og organisationer.

Vi har bygget Njord B2B-webshop ud fra en ingeniørmæssig tilgang, og ud fra specifikke kundeønsker.

Copyright © NjordB2B
CVR-nummer: 3691 9914