Hvad kan vi hjælpe med?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • KAN JEG FÅ EN NJORD B2C-WEBSHOP?

  Nej, løsningen er specifikt udviklet til B2B-markedet hvor shopejeren kender sin kunder og vil tilbyde sine kunder specifikke produkter og priser.

 • KAN JEG BRUGE ANDRE ØKONOMISYSTEMER END E-CONOMIC?

  Njord B2B er udelukkende udviklet med integration til Visma e-conomic.

 • HVOR MANGE SPROG UNDERSTØTTER NJORD B2B?

  Njord B2B kan håndtere alle de sprog, du som shopejer skulle ønske. Webshoppen er udviklet ud fra i18n-principper (internationalization and localization), der gør, at softwaren kan tilpasses forskellige sprog, kulturelle særheder m.m.

 • KAN JEG FÅ UDVIKLET NYE FUNKTIONALITETER TIL MIN WEBSHOP?

  Acto vil løbende være i dialog med brugere og kunder af Njord B2B i forhold til efterspørgsel på unikke funktioner til webshoppens forskellige komponenter. Acto udvælger de ønsker, der er størst efterspørgsel på og går videre med at udvide shoppen med nye funktionaliteter. Med Njord B2B får du altså en webshop, der løbende tilpasses den efterspørgsel, der er i markedet. Hold øje med vores roadmap, da Acto teaser, når der er nyt og spændende i pipelinen.

 • HVEM HÅNDTERER DRIFT- OG HOSTING?

  Njord B2B har lavet en fordelagtig aftale med IT-virksomheden Miracle, der leverer drift- og hosting af Njord B2B-webshops. Hosting af vores Njord B2B-webshop inkluderer daglig backup og en oppetid på 99,5%.

 • HVAD INDEBÆRER ‘DRIFT, VEDLIGEHOLD OG OPDATERINGER’?

  Når du indgår en aftale med Njord B2B om en webshop, udarbejdes der samtidig en aftale om løbende vedligeholdelse og opdatering af webshoppen. Den løbende vedligeholdelse sikrer, at webshoppen fremadrettet vil fremstå, som den skal i browsere på tværs af platforme (på både mobil og computer). Dette inkluderer, at eventuelle sikkerhedshuller lukkes, bugs rettes og nye funktioner implementeres. Alt dette er med til at gøre din webshop bedre, og at webshoppen fungerer optimalt mange år frem.

 • KAN JEG SELV HOSTE MIN WEBSHOP?

  Njord B2B er udviklet til et setup, hvor Acto nemt kan opdatere alle webshops med eventuelle bug-rettelser, tilføjelse af nye funktioner og generelle updates.

  Hvis du selv hoster webshoppen, skal denne service oprettes manuelt, hvilket vil være en ekstra omkostning for dig som shopejer.

 • KAN JEG FÅ MIT EGET DESIGN TIL MIN NJORD B2B-WEBSHOP?

  Njord B2B tilbyder en standardskabelon, som opfylder de fleste virksomheders krav til en webshop. I denne skabelon kan du som den enkelte shopejer selv tilføje logo, farve og font.

  Skulle du ønske ønske dit helt eget design, kræver det en yderligere investering i udvikling af designet samt efterfølgende implementering af dette, så det sikres, at designet passer sammen med de funktioner, Njord B2B har.

 • ER NJORD B2B EN SAAS-WEBSHOP (SOFTWARE AS A SERVICE)?

  Njord B2B er et avanceret Enterprise webshop-system bygget af Actos IT-ingeniører. Det betyder, at du som shopejer ikke skal betale den fulde pris for at få nyudviklet en B2B-webshop med dertilhørende lang udviklingstid og -proces. Njord B2B-webshop-system har meget til fælles med SaaS-løsninger, da alle funktioner i webshoppen er ens for alle, og kommende updates gælder for alle virksomheder som er på systemet.

 • HVOR MANGE PRODUKTER KAN NJORD B2B HÅNDTERE?

  Vi har testet at Njord B2B som noget helt særligt, kan håndtere 75.000 unikke produkter. Til sammenligning kan Visma e-conomics eget webshop-modul håndtere op til 1.500 produkter.

 • HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

  Som en del af opstart og opsætning af din webshop, vil du i implementeringsperioden modtage undervisning i Njord B2B-webshoppens forskellige muligheder og funktionaliteter, så du er godt klædt på til at gå i gang med at bruge din nye Njord B2B-webshop.

 • KAN MINE KUNDER BETALE MED ANDET END FAKTURA (EKSEMPELVIS KREDITKORT)?

  Njord B2B er en webshop til B2B-virksomheder, og der er derfor kun mulighed at få tilsendt fakturaer direkte fra Visma e-conomic.

 • KAN ‘IKKE-KUNDER’ SE MINE VARER OG PRISER I MIN WEBSHOP?

  Nej, for at få adgang til webshoppen skal man være oprettet som kunde i din virksomheds e-conomic. Så får din kunde også en specifik vareliste med tilhørende korrekte priser, som kan være landespecifik.

 • FUNGERER NJORD B2B PÅ MOBILE PLATFORME?

  Njord B2B fungerer på de fleste gængse- og populære platforme, heriblandt IE11, Edge 14+, Firefox 52+, Chrome 49+, Safari 10+

 • KAN JEG FÅ NJORD B2B UDEN INTEGRATION TIL E-CONOMIC (HELT UDEN ERP)?

  I den nuværende version af Njord B2B skal du som shopejer anvende e-conomic sammen med lagerstyringsmodul.

 • KAN JEG BRUGE NJORD B2B UDEN LAGERSTYRING?

  I den nuværende udgave af Njord B2B skal du have Visma e-conomics lagerstyringsmodul, som en del af din ERP-løsningen

 • NÅR DER KOMMER NYE FUNKTIONER TIL NJORD B2B-WEBSHOP, VIRKER DE SÅ MED DET SAMME?

  Ja, nye funktioner, som introduceres i både Storefronten, og Njord Admin, er fælles for alle Njord B2B-kunder. Det betyder, at når der udvikles og implementeres en ny funktion, får alle glæde af denne med det samme.

SIDST OPDATERET D. 11/04/2020

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

... og du vil modtage nyheder fra Njord B2B

Njord-b2b Brandmark, exchange between two businesses

NJORD B2B-WEBSHOP

Njord er i nordisk mytologi en af vanerne. I de islandske kilder er Njord bl.a. forbundet med handel og rigdom.

Torveporten 2, 4. sal

2500 Valby

salg@njordb2b.com
support@njordb2b.com

+45 60 19 68 50

Actos logo

NJORD B2B-WEBSHOP ER UDVIKLET AF ACTO

Bag Njord B2B-webshop, står softwarevirksomheden Acto ApS. Acto blev grundlagt i 2005 og har hovedkvarter i Valby.

Vi er en rendyrket web- og software-leverandør af innovative forretningsapplikationer og portaler for danske virksomheder og organisationer.

Vi har bygget Njord B2B-webshop ud fra en ingeniørmæssig tilgang, og ud fra specifikke kundeønsker.

Copyright 2020 © NjordB2B
CVR-nummer: 3691 9914